לחם פיקניק חזיר וגבינה
לחם פיקניק חזיר וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 299 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. . נסו Ham Hawaiian ומחווני גבינה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם קמח, ביצה, חמאה, סוכר ומלח; לערבב היטב. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלקה, על 8 דקות.
שמן קל ערבוב גדול, למקם את הבצק בקערה, ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים את החזיר, הגבינה, פימנטו, זית בקערת ערבוב בינונית; להפריש.
מאטים את הבצק, והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
רול או ללטף את הבצק לתוך מלבן 10x14 אינץ'. הפוך חתכים מקבילים 3/4 אינץ 'רחב 2 אינץ' ארוך על שני הקצוות הארוכים של המלבן. באופן שווה להפיץ את תערובת המילוי על מרכז המלבן. מקפלים את הקצוות הקצרים של המלבן על המילוי. החל מאחד הקצוות הללו, לסירוגין למתוח רצועות משני הצדדים על פני המילוי, כך הרצועות חופפות באלכסון.
להעביר את כיכר אפייה משומנת קלות, לכסות עם מטלית לחה, ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות, או עד חום זהוב.