לחם פסחא
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו לחם פסחא, לחם פסחא, ו לחם פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 5 או 6 ביצים במדימפוט.
יוצקים מים קרים כדי coverby 1 " ולהביא לרתיחה חום overmedium גבוה.
Removefrom חום, לכסות סיר, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
Transfereggs לקערה בינונית של מי קרח; בואו להתקרר לחלוטין.
אם תרצה, ביצים צבעותעל פי מזון צבעהכיוונים אריזה.
העברת ביצים topaper מגבות לייבוש. האם קדימה: ביצים ניתן לצבוע עד 1 weekahead. כיסוי וצינה.
קו שייטת אפייה גדולה עם נייר קלף. בצק אגרוף. מחלקים ל3 חלקים שווים. עם flouredhands קל, לגלגל כל פיסת על משטח מקורנת קלות לתוך חבל 16 " - ארוך עם קצוות מחודדים.(אם הבצק מתחיל להתאושש, לכסות במגבת מטבח ולנוח במשך 10 דקות כדי לאפשר לאפיק להירגע.)
סדר חבלים לצד sidelengthwise על גיליון מוכן.צובט למעלה מסתיים יחד. Braiddough. צביטה תחתית endstogether כדי לאבטח (קלועיהיה בערך 12" ארוך). ביצי Tuckdyed בין צמות, ריווח שווה. כיסוי רופף עם פלסטיק לעטוף או מטבחון.
בואו לעלות בחום, טיוטה-freearea עד נפוח אבל לאכפול בגודל, 45-50 דקות.סדר מתלה באמצע ארוגים; מחממים ל 191°.
להקציףכתמים ביצה עם 2 כפיות מחממיםמים בקערה קטנה. הימנעות מביצים, מברשת בצק בכל רחבי עם ביצה לשטוף.
אופים untilbread הוא זהוב ומד מיידימדומטר מוכנס לתוך מרכז כיכר רושמת 88°, 20-25 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת חדר. לעשות קדימה:ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו להתקרר לחלוטין storeairtight בטמפרטורת החדר.