קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

לחם פפרוני

לחם פפרוני
לחם פפרוני דורש על 2 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, נקניק פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם פפרוני, ו לחם פפרוני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לגלגל בצק קפוא לחם החוצה לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצק לחםבצק לחם
גלולגלול
3
מברשת בצק עם ביצה מוכה. סדר פפרוני, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פפרוניפפרוני
בצקבצק
ביצהביצה
4
מפזרים על תיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
5
מגלגלים את הבצק כמו גליל ג ' לי וצובטים תפר לאטום; מניחים, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור