לחם פפרוני
לחם פפרוני דורש על 2 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, נקניק פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם פפרוני, ו לחם פפרוני.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
לגלגל בצק קפוא לחם החוצה לתוך מלבן.
מברשת בצק עם ביצה מוכה. סדר פפרוני, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן על הבצק.
מגלגלים את הבצק כמו גליל ג ' לי וצובטים תפר לאטום; מניחים, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד הזהב.