קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות45
ציון בריאות4
מגזין

טורקיה דיז'ון-הרבד

טורקיה דיז'ון-הרבד
טורקיה דיז'ון-הרד עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. אם יש לך עלי רוזמרין, גריי poupon המדינה חרדל dijon, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: דיז'ון הודו נמס, ארוחת טורקיה דיז'ון, ו דיז'ון רוטב הודו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים חמאה, 1/4 חרדל כוס, רוזמרין ופלפל בקערה בינונית עד מעורבב; מערבבים במיץ תפוזים 1/4 כוס. שמור תערובת חרדל 1/4 כוס להכנת הרוטב; לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
צווארי עוףצווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים הנותרים מיץ תפוזים לתוך חלל טורקיה. שחרר את עור טורקיה מבשר; לשפשף 1/4 כוס של תערובת החרדל הנותרת מתחת לעור, ולאחר מכן לשפשף 1/4 כוס נוספת של תערובת החרדל הנותרת מעל מחוץ לטורקיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של אחד הירכיים, להיזהר לא לתת מדחום לגעת העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הוסף 1 כוס יין למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים 1 שעה, צחצוח עם תערובת חרדל שנותר לאחר 30 דקות. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף. המשך לאפות 2 עד 2-1 / 4 שעות או עד מדחום הבשר רושם 74°, ערבוב היין שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, לתוך טיפות במחבת לפי הצורך כדי למנוע מהם לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להעביר את טורקיה חיתוך הלוח, שמירה על טפטוף במחבת; לכסות את טורקיה עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בואו לעמוד 20 דקות.
9
בינתיים, יוצקים טיפות מחבת לתוך כוס מדידה גדולה; לרפרף שומן.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף מספיק מהיין שנותר לטפטופים כדי למדוד 2-1 / 2 כוסות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים תערובת חרדל שמורה למחבת צלייה; מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה להוסיף קמח, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב. מבשלים על חום בינוני 1 עד 2 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
מוסיפים טפטוף מחבת; מערבבים עד מעורבב. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד שהרוטב מתעבה ומתחיל לרתוח. מערבבים חרדל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
פרוסת הודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
14
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות