לחם פפרוני
לחם פפרוני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון ללחם שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 575 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, נקניק פפרוני, גבינת מונסטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . וזה די טוב. נסו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם פפרוני, ו לחם פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה מרובעת בגודל 8x8 אינץ'.
לנצח את הביצה בקערה בינונית.
מערבבים פפרוני, חלב, קמח, גבינת מונסטר, מלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד השחמה קלה.