לחם פקאן מתובל
לחם פקאן מתובל קליית הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דבש, קינמון טחון, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שיפון קלייה עם דובדבנים וזרעי דלעת, לחם דלעת קראן-אגוז קלייה, ו וידוי # 61: אני חושב שהגיע הזמן לכבוש שמרים ... מאפין אנגלי טוסט לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, לפזר שמרים ודבש ב 1 1/2 כוסות מים חמים (90 עד 105).
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
לצרף וו בצק, עם מיקסר על בינוני, לערבב 2 ביצים, 2 קמח לחם כוסות, קמח מחיטה מלאה, סוכר חום, חלב יבש, מלח, וניל, הל, קינמון, פלפל, אגוז מוסקט, פקאן.
מוסיפים 4 עד 5 כוסות קמח לחם, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מבפנים של הקערה. ללוש (עם מיקסר על בינוני) עד חלקה וגמיש, הוספת קמח יותר לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק יותר מדי. כאשר אתה מוכן, הבצק צריך להרגיש קצת כמו תנוך אוזן כאשר אתה צובט אותו.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה עם חמאה קלה. לכסות עם מגבת נקייה או לעטוף פלסטיק ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות. בינתיים, חמאה שני 8-in. מחבתות ומניחים בצד.
אגרוף למטה בצק, לחלק לשניים, ועל משטח מקומח קלות, לעצב כל מחצית לתוך 8-in. כיכר מלבנית. שים בצק במחבתות, לכסות, ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
בקערה קטנה, לנצח את הביצה שנותרה עם 2 כפות. מים.
מברשת בצק עם ביצה לשטוף ואופים עד חום, על 35 דקות.
הסר כיכרות מן המחבתות (הם נעשים אם הם נשמעים חלולים כאשר טפח על הקרקעית) מגניב על מדפים תיל.