לחם פרג לימון קמח תירס לבישול איטי הוא לחם פרג צמחוני לחם. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי לימון פרג עוגה, עוגת פרג לימון בישול איטי, ו עוגת פרג לימון בישול איטי.
הוראות
1
תרסיס 5 ליטר oval סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח, קמח תירס, פרג, אבקת אפייה ומלח עד מעורב היטב. בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הלחם שנותרו עד למיזוג טוב. מערבבים לתוך תערובת קמח רק עד בשילוב. כפית לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פרג זרעים
קמח תירס
לחם
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
קערה
3
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 1 שעה 40 דקות עד 2 שעות או עד קיסם מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי. כבה בישול איטי; לחשוף.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
קיסמים
4
הסר בסיס קרמיקה מן התנור כדי מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
5
בואו מגניב 15 דקות.
6
לשחרר קצה הלחם עם מרית מתכת דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מרית
7
הסר לחם מכיריים איטיים למתלה קירור. מגניב 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
בישול איטי
8
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד חלקה ועקביות של סירופ עבה.