קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פרג לימון לבישול איטי

לחם פרג לימון לבישול איטי
לחם פרג לימון קמח תירס לבישול איטי הוא לחם פרג צמחוני לחם. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי לימון פרג עוגה, עוגת פרג לימון בישול איטי, ו עוגת פרג לימון בישול איטי.

הוראות

1
תרסיס 5 ליטר oval סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח, קמח תירס, פרג, אבקת אפייה ומלח עד מעורב היטב. בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הלחם שנותרו עד למיזוג טוב. מערבבים לתוך תערובת קמח רק עד בשילוב. כפית לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פרג זרעיםפרג זרעים
קמח תירסקמח תירס
לחםלחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
3
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 1 שעה 40 דקות עד 2 שעות או עד קיסם מוכנס במרכז כיכר יוצא נקי. כבה בישול איטי; לחשוף.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קיסמיםקיסמים
4
הסר בסיס קרמיקה מן התנור כדי מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
5
בואו מגניב 15 דקות.
6
לשחרר קצה הלחם עם מרית מתכת דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
הסר לחם מכיריים איטיים למתלה קירור. מגניב 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
בישול איטיבישול איטי
8
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד חלקה ועקביות של סירופ עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
טפטוף מעל לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם