לחם פרג קל ולימוני
לחם פרג קל ולימוני יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 168 קלוריות . מתאים ל-12 ועלותו 21 סנט למנה מנות. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם שמן צמחי, ביצה, סוכר מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 26% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם פרג אשכוליות , כיכר צ'יה אוכמניות פרג - ללא גלוטן וללא חלב , ומאפי פרג בשכבות .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס. רססו תבנית כיכרות בגודל 8 x 4 אינץ' עם ספריי בישול והניחו בצד.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, סובין שיבולת שועל, פרג, אבקת אפייה ומלח.
בקערה בינונית, טורפים יחד חלב, חמאה, ביצה, מיץ לימון וגרידת לימון.
מוסיפים חומרים רטובים לחומרים היבשים ומערבבים רק עד שהמרכיבים היבשים נרטבים.
מורחים את הבלילה בתבנית מוכנה.
אופים כ-40 דקות, או עד שהכיכר מזהיבה בהיר וקיסם הננעץ במרכז הכיכר יוצא נקי.
מצננים את הכיכר בתבנית על רשת במשך 10 דקות.
מוציאים את הכיכר מהתבנית ומצננים לחלוטין על הרשת. מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בטמפרטורת החדר או במקרר.