קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

לחם צ'דר תפוחים

לחם צ'דר תפוחים
לך לחנות ותביא מרגרינה, ביצים, גבינת צ'דר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו לחם צ'דר תפוחים, לחם צ'דר תפוחים, ו תפוח-לחם בירה צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב את הסוכר, קמח, אגוזי מלך קינמון, תפוחים, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
תפוחתפוח
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים, חמאה מומסת או מרגרינה וחלב; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
4
יוצקים לתוך מחבת כיכר מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, או עד שנעשה. אם כיכר מתחילה להשחים יותר מדי, לכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום