לחם קופים קבבס
Kabobs לחם קוף דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-698 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם קוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו שלושה גיליונות אפייה ושלושה מדפי קירור עם נייר קלף.
מערבבים סוכר לבן, סוכר חום, וקינמון יחד בשקית גדולה resealable.
חותכים כל ביסקוויט לארבעה חלקים. לטבול כל חתיכת ביסקוויט בחמאה מומסת; להעביר לתערובת סוכר. בעדינות לנער את התיק כדי מעיל ביסקוויטים בתערובת סוכר.
חוט שלוש חתיכות ביסקוויט על שיפוד; להוסיף דובדבן maraschino. חזור עם עוד שלוש חתיכות ביסקוויט, שמסתיימות בדובדבן מרשינו. חזור עם שאר החומרים כדי להפוך 20 kabobs. מסדרים קבבים על סדיני האפייה המוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד ביסקוויטים מבושלים דרך, כ 15 דקות. קבב הפוך באמצע הבישול.
להעביר kabobs מוכן מתלים תיל ולתת מגניב.