לחם קישואים VI
ניתן להכין את המתכון של לחם קישואים VI תוך כשעה ו-15 דקות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-9 גרם חלבון, 16 גרם שומן ובסך הכל 444 קלוריות. המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו מגיש 6 ומחירו 87 סנט למנה. כמה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. 44 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, סוכר, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 40%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם קישואים אהוב על השף (או מאפינס קישואים), לחם קישואים ולחם זוקיני.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית כיכרות בגודל 9x5 אינץ'. מנפים יחד קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
בקערה גדולה מקציפים ביצים עם סוכר במשך 10 דקות. מוסיפים שמן בהדרגה ומקציפים עוד שתי דקות.
מערבבים פנימה תמצית לימון, זוקיני ואגוזי פקאן. מקפלים פנימה את תערובת הקמח עד להרטבה אחידה; לא לערבב יתר על המידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז הכיכר יוצא נקי.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
לחם קישואים עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את קרח הריזלינג של Wagner Vineyards. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.