לחם קישואים מחיטה מלאה עם קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם קישואים מחיטה מלאה קינמון. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 96 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, סודה לשתייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 208 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם זוקיני מחיטה מלאה עם קינמון וגושי שוקולד מרירים, לחם בננה מצופה קינמון, ו לחם דלעת מצופה קינמון.
הוראות
העבר מתלה תנור למצב נמוך כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
מחממים תנור ל 350°f. תחתית גריז רק של 2 (8x4 אינץ') מחבתות או 1 (9x5 אינץ') מחבת כיכר עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קישואים, 1 2/3 כוסות סוכר, שמן, וניל וביצים עד מעורב היטב. מערבבים במרכיבי הלחם הנותרים; מערבבים היטב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות 8 אינץ 'או לשפוך למחבת 9 אינץ'.
בקערה קטנה, לערבב תוספות ציפוי עם מזלג עד מתפורר. עבור כיכרות 8 אינץ', מפזרים באופן שווה על הבלילה בשני המחבתות. עבור כיכר 9 אינץ', מפזרים מעל הבלילה במחבת.
אופים כיכרות 8 אינץ 50 עד 60 דקות, כיכר 9 אינץ 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 20 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדף קירור 10 דקות.
לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות ולמקם את הצד העליון על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות, לפני חיתוך. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.