לחם קליית חמוציות ואגוזי מלך
לחם קליית חמוציות-אגוזי מלך הוא לחם המספק 24 מנות. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-15 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 33% . ציון זה די גרוע. נסו את עוגיות שיבולת שועל לעיסות עם חמוציות ואגוזי מלך , ביסקוטי חמוציות ואגוזי מלך , ולחם בננה ואגוזי מלך וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו 3 כוסות קמח רב תכליתי, שיבולת שועל, קמח חיטה מלאה, סוכר חום, מלח ושמרים. בסיר קטן, חממו מים וחמאה ל-120-130 מעלות.
הוסיפו למרכיבים היבשים; טרפו רק עד להרטבה. ערבבו פנימה את החמוציות, אגוזי המלך וקמח רב תכליתי שנותר עד לקבלת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
חורצים את הבצק; מחלקים אותו לשניים. יוצרים כיכרות; מניחים בשתי תבניות כיכר משומנות בגודל 23 ס"מ על 13 ס"מ. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 45-50 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית ומניחים על רשתות צינון. להגשה, חותכים לפרוסות עבות וצולים.