קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

לחם שום

לחם שום
לחם שום הוא מנת תוספת צמחונית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום, איך להכין לחם שום מאפס, ו לחמניות שום, איך לעשות לחמניות שום ללא ביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
2
טחון ו מחית שום כדי להדביק עם מעוגל 1/4 כפית מלח באמצעות סכין כבד. מערבבים יחד חמאה, שמן, רסק שום בקערה עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3
מבלי לחתוך לחלוטין דרך התחתונה, לחתוך לחם באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ ' עם סכין משונן, ולאחר מכן להפיץ חמאת שום בין פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
4
לעטוף כיכר בנייר כסף ואופים באמצע תנור 15 דקות. רדיד פתוח ואופים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1
* לחם ניתן להפיץ עם חמאת שום 8 שעות קדימה, מקורר, עטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.* עבור טעם בהיר יותר, אתה יכול להחליף 1 כף קצוץ דק בזיליקום טרי עבור 1 כף פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך