לחם שום
לחם שום עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 6410 קלוריות, 92 גרם חלבון ו-410 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.44$ למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. אם יש לך חמאה, מלח, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 60%. מתכונים דומים: בורגרים של לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום), בורגרים מלחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום), ולחם שום, איך מכינים לחם שום מאפס.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
קוצצים ומועכים שום לעיסה עם מלח בעזרת קצה מעוגל של סכין כבדה. מערבבים יחד חמאה, שמן ומשחת שום בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מערבבים פנימה פטרוזיליה.
מבלי לחתוך לגמרי את התחתית, חותכים לחם באלכסון לפרוסות בעובי 1 אינץ' עם סכין משוננת, ואז מורחים חמאת שום בין פרוסות,
עוטפים את הכיכר בנייר כסף ואופים באמצע התנור 15 דקות. פותחים נייר כסף ואופים עוד 5 דקות.
הערת הטבח: ניתן למרוח לחם בחמאת שום 8 שעות קדימה ולקרר, עטוף בנייר כסף.
מניחים בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.
לטעם בהיר יותר, אתה יכול להחליף 1 כף בזיליקום טרי קצוץ דק ב-1 כף פטרוזיליה.