לחם שזיפים קישואים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיף, לחם פודינג שזיפים, ו לחם בננה שזיף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 מחבתות לחם עם נייר קלף או תרסיס עם ספריי בישול.
להקציף קישואים, שמן, 1 כוס סוכר לבן, סוכר חום, ביצים, ותמצית וניל יחד בקערה עד מעורב היטב.
מערבבים קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סודה לשתייה, מלח, 1 כפית קינמון ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת קישואים עד הבלילה הוא פשוט משולב; לקפל שזיפים.
יוצקים הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
מערבבים 1 כף סוכר לבן 1 כפית קינמון יחד בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.