קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שזיפים קישואים

לחם שזיפים קישואים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיף, לחם פודינג שזיפים, ו לחם בננה שזיף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 מחבתות לחם עם נייר קלף או תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
להקציף קישואים, שמן, 1 כוס סוכר לבן, סוכר חום, ביצים, ותמצית וניל יחד בקערה עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סודה לשתייה, מלח, 1 כפית קינמון ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת קישואים עד הבלילה הוא פשוט משולב; לקפל שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
5
מערבבים 1 כף סוכר לבן 1 כפית קינמון יחד בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק