קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות75
מגזין

לחם שטוח גבינת עיזים סלק, בייקון ועשב

לחם שטוח גבינת עיזים סלק, בייקון ועשב
לחם שטוח של סלק, בייקון וגבינת עיזים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3307 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. מתכונים דומים: המבורגרים צמחוניים סלק מרוקאי-מתובל עם גבינת עיזים עשב, גבינת עיזים עשב עם תפוחי אדמה ובייקון בגריל, ו אגסים קלויים עם גבינת עיזים ובייקון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
עוטפים את הסלק בנייר אלומיניום וצולים בתנור עד שהסלק רך וסכין קילוף המוחדרת במרכז נפגשת ללא התנגדות, 45 דקות עד 1 שעה. לאחר הבישול, הניחו בצד עד שהם קרירים מספיק לטיפול. לאחר מכן, בעזרת מגבת נייר, משפשפים את העור מהסלק ואז חותכים לירחים או לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מערבבים את גבינת העיזים עם הרוזמרין והטימין עד לאיחוד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
אספו את שאר המרכיבים והכינו אותם לפני שאתם צולים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מחממים מחבת גריל מברזל יצוק, או גריל, לחום בינוני-גבוה. הופכים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומותחים ולוחצים בידיים ליצירת צורה דקה ומלבנית. אם אתה צריך, להרים את הבצק ולתת את המשקל הטבעי של הבצק למתוח את עצמו החוצה. זה לא צריך להיות מושלם, למעשה עדיף כשזה לא. ברגע שיש לכם את הבצק בצורה שאתם אוהבים, מברישים צד אחד של הבצק בשמן זית ומניחים את הצד הזה שטוח על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הבצק עד שהוא חרוך ובעל מרקם פריך, כ -5 דקות, מברישים את הצד השני במעט שמן ואז הופכים את הבצק ומשחררים את הצד השני. לאחר שהלחם חרוך ומבושל, הוציאו אותו מהגריל והרכיבו את הלחם השטוח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אחוז שומןאחוז שומן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מורחים את גבינת העיזים העשבית על הלחם השטוח. זורקים את הארוגולה עם מעט מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ואז מניחים אותה על הלחם השטוח. למעלה עם סלק פרוס ובייקון פריך ועוד טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחם שטוחלחם שטוח
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
7
חותכים את הלחם השטוח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
8
בכוס מדידה נוזלית שלבו את המים החמים, השמרים והסוכר. אפשר שמרים להתמוסס לפרוח, כ 5 דקות. לאחר הפריחה מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
9
בינתיים, בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. זרם בתערובת המים / שמרים וכשהבצק מתחיל להתאחד, עברו לחיבור וו בצק. אפשר לבצק ללוש, להוסיף עוד קצת קמח במידת הצורך, כך שהבצק ישתחרר מדפנות הקערה, 1 עד 3 דקות. אתה אמור להיות מסוגל לגעת בבצק ולא שהבצק יידבק לאצבעותיך. לאחר שהבצק לוש והתרחק מדפנות הקערה, הוציאו את הבצק מהקערה למשטח עבודה מקומח, ובידיים מקומחות המשיכו ללוש אותו ביד למשך 1 עד 2 דקות. לאחר מכן יוצרים את הבצק לכדור עגול ומניחים אותו לקערה גדולה המרוססת בתרסיס נון סטיק. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת כלים נקייה ונותנים לבצק לתפוח באזור חם במטבח שלכם עד שהוא מכפיל את גודלו, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר שהבצק תפח הוא מוכן לבישול איך שתרצו!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
סוכר משמש להאכיל את השמרים אשר יסייע הבצק לגדול. קמח לחם יעניק לכם מרקם לעיס יותר מכיוון שבקמח יש יותר גלוטן. אתה לא צריך להשתמש במדחום כדי לקבל את טמפרטורת המים, זה פשוט צריך להרגיש חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום

מרכיבים

21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.envelope active-שמרים יבשיםenvelope active-שמרים יבשים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי1סלק צהוב או 2 עד 3 סלק לתינוקסלק צהוב או 2 עד 3 סלק לתינוק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחם, ועוד לאבקקמח לחם, ועוד לאבק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון (4 פרוסות), מבושל פריךבייקון (4 פרוסות), מבושל פריך1WES E אומנויות השפה האנגליתקמחקמח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי רוזמרין טריים, קצוציםעלי רוזמרין טריים, קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טריים, קצוציםעלי טימין טריים, קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת עיזיםגבינת עיזים2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן זית, לצחצוחשמן זית, לצחצוח3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1סלק אדום או 2 עד 3 סלק לתינוקסלק אדום או 2 עד 3 סלק לתינוק21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105 עד 110 מעלות F)מים חמים (105 עד 110 מעלות F)