קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם שטוח תרד וגבינה

לחם שטוח תרד וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל תרד וגבינה Flatbread. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמרים, גבינת פונטינה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בצל מקורמל, גבינת עיזים ולחם תרד {פיצה}, לחם שטוח ארטישוק תרד, ו פיצה תרד ארטישוק Flatbread (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 כוס מים חמים (110 מעלות F), סוכר ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
3
מוסיפים 1 כף שמן זית, קמח ומלח עדין; מערבבים כדי ליצור בצק דביק. הפוך על משטח משוריין ללוש עד חלקה, על 10 דקות, לאבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מברישים קערה גדולה עם שמן זית; מוסיפים את הבצק, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
מברשת תבנית אפייה עם שמן זית. למתוח את הבצק על תבנית האפייה. מכסים במגבת; להפריש עד הוכפל, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות F. מפזרים את הגבינה, פלפל וצלצלים לבנים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצל ירוקבצל ירוק
גבינהגבינה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עד הקרום הוא זהוב, 15 עד 18 דקות. לזרוק את התרד בצל ירוק עם 1/2 כף הנותרים שמן זית ומלח הים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמן זיתשמן זית
מלח יםמלח ים
תרדתרד
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מפזרים על לחם שטוח; אופים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
צילום: Con Poulos