לחם שטוח תרד וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל תרד וגבינה Flatbread. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמרים, גבינת פונטינה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בצל מקורמל, גבינת עיזים ולחם תרד {פיצה}, לחם שטוח ארטישוק תרד, ו פיצה תרד ארטישוק Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים חמים (110 מעלות F), סוכר ושמרים בקערה גדולה.
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מוסיפים 1 כף שמן זית, קמח ומלח עדין; מערבבים כדי ליצור בצק דביק. הפוך על משטח משוריין ללוש עד חלקה, על 10 דקות, לאבק עם קמח.
מברישים קערה גדולה עם שמן זית; מוסיפים את הבצק, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים בצד עד להכפיל את גודלו, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מברשת תבנית אפייה עם שמן זית. למתוח את הבצק על תבנית האפייה. מכסים במגבת; להפריש עד הוכפל, 30 דקות.
מחממים את התנור ל 475 מעלות F. מפזרים את הגבינה, פלפל וצלצלים לבנים על הבצק.
אופים עד הקרום הוא זהוב, 15 עד 18 דקות. לזרוק את התרד בצל ירוק עם 1/2 כף הנותרים שמן זית ומלח הים.
מפזרים על לחם שטוח; אופים 2 דקות יותר.