לחם שיפון כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון המדינה. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, מולסה, קמח שיפון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו שלוש כיכרות באחד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. קמח שיפון בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח שיפון ודבשה לתערובת שמרים ומערבבים עד לשילוב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 8 שעות או לילה כדי להפוך את ספוג.
מערבבים שמן ומלח לתוך ספוג. כף קלה קמח חיטה מלאה קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח מחיטה מלאה וקמח לחם 1/2 כוסות ספוג; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך (6 אינץ') עגול.
מניחים סיבובי בצק על תבנית אפייה מפוזרת עם 2 כפיות קמח תירס. משטח מעיל קל של בצק עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 20 דקות או עד הוכפל בגודל.
מניחים 2 כפות קמח לחם ב נפה קטן, ולנפות קמח באופן שווה על כיכרות.
חותכים x רדוד (1/4 אינץ') במרכז כל כיכר.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד הלחם הוא השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל.