קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות36
מגזין

לחם שיפון כפרי

לחם שיפון כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון המדינה. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, מולסה, קמח שיפון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו שלוש כיכרות באחד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. קמח שיפון בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים קמח שיפון ודבשה לתערובת שמרים ומערבבים עד לשילוב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 8 שעות או לילה כדי להפוך את ספוג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים שמן ומלח לתוך ספוג. כף קלה קמח חיטה מלאה קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוסיפים קמח מחיטה מלאה וקמח לחם 1/2 כוסות ספוג; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך (6 אינץ') עגול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים סיבובי בצק על תבנית אפייה מפוזרת עם 2 כפיות קמח תירס. משטח מעיל קל של בצק עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 20 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
לחשוף כיכרות.
9
מניחים 2 כפות קמח לחם ב נפה קטן, ולנפות קמח באופן שווה על כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
10
חותכים x רדוד (1/4 אינץ') במרכז כל כיכר.
11
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד הלחם הוא השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד