לחם שלושה מלכים: רוסקה דה רייס דורש בערך 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 360 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 235 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם רום, קינמון טחון, קליפת תפוז מסוכרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו לחם במחיר סביר מאוד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו רוסקה דה רייס (לחם שלושה מלכים), לחם שלושה מלכים: רוסקה דה רייס, ו רוסקה דה רייס עם מילוי שקדים חמוציות וזיגוג ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את השמרים והמים החמים; מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בואו לעמוד עד שהשמרים מתעוררים לחיים ומתחילים להקציף, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
4
שמים את כל הפירות המסוכרים בקערה קטנה ומזלפים מעל את הרום.
מרכיבים שתצטרך
פירות מסוכרים
רום
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בואו לעמוד במשך 15 דקות עד 1 שעה כדי להחדיר את הטעם.
6
בסיר קטן מחממים את החלב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את הסוכר, החמאה, הווניל, הקינמון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
וניל
חמאה
סוכר
מלח
8
בקערה גדולה מערבבים 3 1/2 כוסות קמח, 2 ביצים, תערובת שמרים, תערובת חלב, והרום ספוג פירות מסוכרים, מערבבים היטב עד שהבצק מתאסף לכדור. אם הבצק רטוב מדי,
מרכיבים שתצטרך
פירות
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
ביצה
חלב
רום
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים קמח נוסף, מעט בכל פעם, במידת הצורך ליצירת בצק רך. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
10
מכניסים את הכדור של הבצק בחזרה לתוך הקערה ומכסים בניילון נצמד או מגבת מטבח ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
עטיפת פלסטיק
קערה
11
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים על משטח מקומח קלות. בעזרת כפות הידיים מרדדים את הבצק לחבל ארוך. מעצבים את הסליל לטבעת, ואוטמים את הקצוות זה לזה. הכנס בובה קטנה או מטבע לתוך הלחם מלמטה, אם תרצה. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ומצפים בתרסיס בישול ללא מקל. מעבירים בזהירות את טבעת הבצק לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
לחם
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
קערה
12
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
מקציפים את הביצה שנותרה בקערה קטנה עם 1 כף מים להכנת שטיפת ביצים, ומברישים את החלק העליון של הלחם. מקשטים בצורה דקורטיבית את החלק העליון של הלחם בפירות מסוכרים יותר ואופים 35 עד 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה.