לחם שמרים בצל
לחם שמרים בצל עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 2 גרם שומן , ובסך הכל 121 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך קיצור, מלח, תערובת מרק בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחם שמרים תפוחים לסתיו , לחם חום ללא שמרים ופיצה מחיטה מלאה ללא שמרים עם שום קלוי, בטטה ובצל .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, הקיצור, תערובת המרק, המלח ו-3 כוסות הקמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. מעצבים לכיכרות.
מניחים בשני 8 אינץ' משומנים. x 4 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.