לחם שקדים קישואים
לחם שקדים קישואים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 357 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם שקדים, גרידת לימון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו לחם שקדים קישואים, לחם קישואים שקדים פליאו, ו לחם קישואים שקדים (פליאו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה וקמח תבנית כיכר בגודל 9 על 5 על 3 אינץ'. חתוך את הקצוות מהקישואים וגרר על החורים הגדולים של פומפיה בקופסה. זורקים עם 2 כפות סוכר ומניחים במסננת המונחת מעל קערה.
בינתיים, במעבד מזון טוחנים דק 1/4 כוס שקדים ומניחים בצד. קוצצים גס את יתרת 1/4 כוס האגוזים ושומרים. בקערה בינונית מקציפים את השקדים הטחונים עם 1 כוס קמח, סודה לשתייה ו -1 / 4 כפית מלח דק. בקערה אחרת מקציפים את יתרת 2/3 כוס הסוכר עם השמן הצמחי, הביצים, הדבש והווניל עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד לאיחוד.
בעזרת הידיים סוחטים היטב חופן מהקישואים המגוררים כדי להסיר עודפי מים ומוסיפים את הקישואים הסחוטים לבלילה יחד עם השקדים הקצוצים השמורים וגרידת הלימון. מערבבים כמה פעמים לשילוב בבלילה ומעבירים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה.
אופים עד להזהבה וקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מצננים בתבנית, על רשת למשך 10 דקות. הופכים את הלחם מהתבנית ומצננים לחלוטין על המדף.