לחם שקדים קישואים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 357 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם שקדים, גרידת לימון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו לחם שקדים קישואים, לחם קישואים שקדים פליאו, ו לחם קישואים שקדים (פליאו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה וקמח תבנית כיכר בגודל 9 על 5 על 3 אינץ'. חתוך את הקצוות מהקישואים וגרר על החורים הגדולים של פומפיה בקופסה. זורקים עם 2 כפות סוכר ומניחים במסננת המונחת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תן לעמוד 15 דקות.
3
בינתיים, במעבד מזון טוחנים דק 1/4 כוס שקדים ומניחים בצד. קוצצים גס את יתרת 1/4 כוס האגוזים ושומרים. בקערה בינונית מקציפים את השקדים הטחונים עם 1 כוס קמח, סודה לשתייה ו -1 / 4 כפית מלח דק. בקערה אחרת מקציפים את יתרת 2/3 כוס הסוכר עם השמן הצמחי, הביצים, הדבש והווניל עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
מלח משובח
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בעזרת הידיים סוחטים היטב חופן מהקישואים המגוררים כדי להסיר עודפי מים ומוסיפים את הקישואים הסחוטים לבלילה יחד עם השקדים הקצוצים השמורים וגרידת הלימון. מערבבים כמה פעמים לשילוב בבלילה ומעבירים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים עד להזהבה וקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מצננים בתבנית, על רשת למשך 10 דקות. הופכים את הלחם מהתבנית ומצננים לחלוטין על המדף.