לחם תבלינים וניל
לחם תבלין וניל דורש בערך 3 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם תמצית ונילן, שמן צמחי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: תבליני דלעת מפרקים לחם עם זיגוג וניל, ספינת תבלינים וניל, ו מקרוני וניל-תבלינים גולמיים.
הוראות
הכניסו מים, חלב, תמצית וניל, סוכר חום, סוכר לבן, הל, כוסברה, שמן צמחי ומלח לתבנית של מכונת לחם בסדר זה.
יוצקים את הקמח על שאר החומרים ומפזרים את הקמח בשמרים. הגדר את מכונת הלחם למחזור הבצק; הפעל את המכונה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית לחם בגודל 9 על 5 אינץ'.
כאשר מחזור הבצק הושלם, להסיר את הבצק מהמכונה, אגרוף למטה אם יש צורך, טופס לתוך כיכר, ומניחים לתוך מחבת לחם מוכן עם הצד התפר למטה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, 20 עד 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהכיכר מזהיבה, 35 עד 45 דקות.
מניחים להתקרר בתבנית למשך 5 דקות לפני שמוציאים לסיום הקירור על מתלה.