זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך צבע מאכל, תותים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט מלא בריבת תות, עוגת גבינה עם קרם תות בצנצנת, ו עוגיות ממולאות תותים..
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סוכר, מלח, קינמון וסודה לאפייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים שמן, ביצים מוכות, צבע מאכל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מסננים את התותים ושומרים 1/2 כוס מיץ למילוי. מקפלים פנימה את התותים סחוטים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז כיכר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בקערת ערבוב בינונית, לערבב יחד את גבינת שמנת עם 1/2 כוס של מיץ תות שמורות. חותכים את כיכר פעמיים אופקית לעשות שלוש שכבות.