קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס מחבת גביני

לחם תירס מחבת גביני
לחם תירס מחבת גביני הוא מתכון דרומי המשמש 8. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 139 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פחית, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחם תירס מחבת גביני, גבינה פפרוני מחבת תירס # PepItUp, ו לחם תירס מחבת.

הוראות

1
מניחים 9 או 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק בתנור מחממים התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, סוכר, אבקת שום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
להוסיף מרכיבים שנותרו, ומערבבים עד רק בשילוב.
4
בזהירות להסיר את המחבת החמה מהתנור (זכור את הידית חמה!).
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים כפית שומן חזיר בתחתית המחבת החמה ומערבלים אותו עד שהוא נמס ומצפה את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את הבלילה מקערת הערבוב למחבת. זכור לשים מחזיק סיר על הידית החמה של המחבת ולהחזיר אותו לתנור.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
מחזיק סירמחזיק סיר
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים במשך 40 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
הסר מהתנור ותן ללחם התירס להתקרר במחבת. זכור כי הידית חם יישאר חם במשך זמן מה. אני ממליץ לשפשף קוביית קרח על הידית כדי לקרר אותה, רק כדי למנוע ממישהו לשרוף את היד אם הם מנסים להזיז את המחבת לפני שהוא התקרר מספיק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי ללחם תירס מחבת. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש