לחם תירס מקסיקני
אם יש לכם חלפיניו, קמח תירס, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו לחם תירס מקסיקני, לחם תירס מקסיקני, ו לחם תירס מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
גריז מחבת מרובעת 8 אינץ', מחבת ברזל יצוק, או עובש לחם תירס. בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. לתערובת יבשה, להוסיף ביצה, חלב, שמנת חמוצה, שמן, jalapenos ומערבבים עד חלקה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד הזהב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות מרתפי ערבה ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.