לחם תירס עם גבינה ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל גבינה ובצל לחם תירס. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 239 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, חלב, בצל ירוק צמרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בצל מקורמל ולחם תירס גבינת עיזים, לחם תירס בצל וידאלי, ו בצל קרמל ולחם תירס בייקון.
הוראות
שלב תערובת לחם תירס חלב, גבינה, בצל ירוק קצוץ בקערה גדולה; להפריש.
מחממים חמאה במחבת אפייה של 8 אינץ ' בתנור של 450 3 עד 4 דקות או עד שנמסו ושחמו קלות. הטי מחבת לתחתית המעיל עם חמאה מומסת.
מוסיפים חלב לתערובת לחם תירס, ערבוב רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
אופים ב 450 במשך 18 עד 20 דקות או עד זהב לחם תירס מתרחק הצדדים של פאן.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מרתה לבן חמאה Cornbread
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש