זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיית צ'יפוטלה Cornbread, צ'ילי מנגל מעושן ראש השנה עם לחם תירס שטוח ופריך, ו מרגריטה הדרים עם מלח צ'ילה מעושן.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים את הבייקון במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' קר ולבשל על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו ואת חתיכות בייקון הם פריך, 5 עד 7 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר. שמור את שומן הבייקון במחבת ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מחבת
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, סוכר, סודה לשתיה, ומלח. בקערה נפרדת להכות את הביצים עם מקצף עד קצף; לטאטא בחלב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תערובת החלב למרכיבים יבשים ומערבבים רק עד בשילוב. מקפלים את חתיכות הבייקון, צ ' ילה, ועירית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון
עירית
פלפל צ ' ילי
חלב
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 עד 25 דקות.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.