קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תירס צ'ילה מעושן

לחם תירס צ'ילה מעושן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיית צ'יפוטלה Cornbread, צ'ילי מנגל מעושן ראש השנה עם לחם תירס שטוח ופריך, ו מרגריטה הדרים עם מלח צ'ילה מעושן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים את הבייקון במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' קר ולבשל על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו ואת חתיכות בייקון הם פריך, 5 עד 7 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר. שמור את שומן הבייקון במחבת ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, סוכר, סודה לשתיה, ומלח. בקערה נפרדת להכות את הביצים עם מקצף עד קצף; לטאטא בחלב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת החלב למרכיבים יבשים ומערבבים רק עד בשילוב. מקפלים את חתיכות הבייקון, צ ' ילה, ועירית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
עיריתעירית
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
חלבחלב
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.