קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

לחם תירס-רוטב צ'וריסו

לחם תירס-רוטב צ'וריסו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס-רוטב צ'וריסו, רוטב צ'וריסו לחם תירס, ו רוטב לחם תירס עם צ'וריסו ותפוחים.

הוראות

1
במחבת 10 עד 12 אינץ 'מעל חום בינוני, מערבבים צ' וריסו עד מתפורר ושחמה (להשאיר כמה חתיכות גדולות), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה והוסיפו חמאה. כאשר נמס, מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום. מערבבים עד ירקות משחימים קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים כוסברה, טימין, אורגנו ומרווה; מערבבים עד ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אורגנואורגנו
טימיןטימין
מרווהמרווה
5
מוסיפים צ ' וריסו ו 2 מרק עוף כוסות ומבשלים רק עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
צ ' וריסוצ ' וריסו
6
הסר מהחום.
7
בקערה גדולה, לשלב קוביות לחם תירס ותערובת ירקות-צ ' וריסו. מערבבים עד רטוב באופן שווה, תיבול לטעום עם מלח ופלפל. אם התערובת יבשה מדי לטעמך, להרטיב עם מרק עוף נוסף 1/2 כוס. כפית לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
לחם תירסלחם תירס
תיבולתיבול
ירקירק
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
8
מכסים ואופים בתנור 450 במשך 10 דקות; לחשוף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא השחמה והרוטב מחומם דרך, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חם.