לחם תפוזים-קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, שמן canolan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם קוקוס כתום מרמלדה, חמוציות, קוקוס ולחם תפוזים עם יוגורט, ו עוגות תפוזים-קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים.
הוראות
מערבבים 1 כוס סוכר, שמן וביצה בקערה בינונית, ומערבבים עם מקצף עד חלקה. מערבבים בחלב ויוגורט. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב קמח, 1/4 כוס קוקוס, קליפת תפוז, סודה לשתיה, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. הפוך באר במרכז תערובת הקמח, ולהוסיף תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם הנותרים 1 כף קוקוס.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.