לחם תפוחים זוקיני מראש
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 385 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן canolan, תפוחים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קישואים ממול ותפוחי אדמה קלויים פוטנסקה, מרק קישואים וקינואה שמיר, ו הכנת ביצים אפויות מראש עם קישואים וגבינת גרוייר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ריסוס שלוש מחבתות כיכר 8x4x3 אינץ ' עם ריסוס nonstick שני 9 × 5 מחבתות אינץ גם works.In קערה בינונית לנצח את הביצים, שמן, סוכרים, ווניל במהירות בינונית עד מעורבב. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מוסיפים את תערובת הביצים לקערה הגדולה ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב. מערבבים את הקישואים, תפוחים ואגוזים.
יוצקים את הבלילה שווה לתוך 3 מחבתות כיכר.
אופים במשך 60-70 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר את הלחם מן המחבת להתקרר על מתלה חוט.- הקפאה כיוונים-כאשר מקורר לחלוטין, לעטוף את הלחם בניילון נצמד ולמקם בשקית במקפיא שכותרתו. להקפיא עד 2 חודשים.