קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחים לח מתוק

לחם תפוחים לח מתוק
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו תפוח קינמון לחם מתוק, עוגת תפוחים לחה, ו מאפינס תפוחים לחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוכך עם 1/2 כוס סוכר לבן וממתיק sucralose בקערה עד שמנת. הכה בביצים, רסק תפוחים, תמצית וניל, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
SucraloseSucralose
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
ממתיקממתיק
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים 2 כוסות קמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת חמאה, לסירוגין עם חלב חמאה עד רק בשילוב. מקפלים קצוצים וקצוצים תפוחים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
5
מערבבים 1/3 כוס קמח, שיבולת שועל התגלגל, 2 כפות סוכר לבן, סוכר חום, ו 1/2 כפית קינמון יחד בקערה; לחתוך 3 כפות חמאה קרה עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מפזרים ציפוי מעל הבלילה.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות