לחם תפוחים לח מתוק
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו תפוח קינמון לחם מתוק, עוגת תפוחים לחה, ו מאפינס תפוחים לחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוכך עם 1/2 כוס סוכר לבן וממתיק sucralose בקערה עד שמנת. הכה בביצים, רסק תפוחים, תמצית וניל, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice עד חלקה.
מערבבים 2 כוסות קמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת חמאה, לסירוגין עם חלב חמאה עד רק בשילוב. מקפלים קצוצים וקצוצים תפוחים ואגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מערבבים 1/3 כוס קמח, שיבולת שועל התגלגל, 2 כפות סוכר לבן, סוכר חום, ו 1/2 כפית קינמון יחד בקערה; לחתוך 3 כפות חמאה קרה עד התערובת מתפוררת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים
1אפל, קלופים וגרוס2תפוחים, קלופים וקצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטעם מייפל לפי הטעם11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטורים2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודה3(חוֹרֶף)חמאה קרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2קרום פאי פירורים (קיבלר)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה2צביטותallspice הקרקע1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות2(חוֹרֶף)שיבולת שועל מגולגלת0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממתיק סוכרולוז פרטני (כגון splenda®)11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קצוצים2(חוֹרֶף)סוכר לבן