קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

לחמניות אביב סרטנים וחזירים

לחמניות אביב סרטנים וחזירים
מתכון סרטן חזיר לחמניות האביב מוכן בערך 25 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 10. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם בשר חזיר שומני טחון, ביצה, פלחי אורז וייטנאמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלילי אביב עם סרטן, גלילי אביב סרטן, ו לחמניות האביב אפויות עם סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים פטריות במים חמים על ידי 1 אינץ ' בקערה ולספוג 20 דקות (פטריות יתרחבו).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
לנקז מסננת בסדר רשת ולשטוף ביסודיות, ואז לנקז שוב. לקצץ ולהשליך כל חלקים קשים מפטריות, ואז דק קוצצים. (אתה צריך בערך 3 כפות.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מערבבים יחד פטריות, חזיר, בשר סרטנים, ביצה שלמה מוכה, כוסברה, זנגביל, בצל ירוק, שום, ומלח בקערה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
בשר סרטניםבשר סרטנים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
קו מגש עם נייר שעווה. שים עובי כפול של מגבות נייר על משטח עבודה ולמלא תבנית אפייה רדודה עם מים חמים. זרוק כל טריזי נייר אורז עם חורים. להשרות טריז 1 במים חמים עד גמיש, 30 שניות עד 1 דקה, ולאחר מכן להעביר בזהירות מגבות נייר, לסדר את זה עם צד מעוקל של טריז הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
שים 1 כף מילוי באמצע צד מעוקל על 1/2 אינץ 'מקצה וצורה מילוי אופקית לתוך יומן 2 3/4 אינץ'. מקפלים פינות שמאל וימין של טריז מעל מילוי, חופפים מעט ויישור הקצוות התחתונים. (טריז יהיה דומה מעטפה פתוחה.)
6
טפיחה בפינה העליונה עם חלמון, ואז בחוזקה להפשיל טריז ממך, לוודא מסתיים להישאר תחוב בפנים. (הקפד להפשיל טריזים בחוזקה או כיסי אוויר ימנע לחמניות מבראונינג באופן שווה כאשר מטוגן.) לשים רול, צד התפר למטה, על מגש לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק. הפוך יותר לחמניות באותו אופן, העברה למגש וסידור 1/2 אינץ ' זה מזה. שמור רופף מכוסה עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
חום על 1 אינץ ' של שמן בסיר 5 עד 6 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 185° על מדחום. מטגנים לחמניות בקבוצות של 5 או 6, שמירה על לחמניות בנפרד במהלך הדקה הראשונה של טיגון כדי למנוע דבק ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
* נמצא בשווקים אסיאתיים ו adrianascaravan.com.
1
לחמניות ניתן להרכיב (אבל לא מטוגן) 1 חודש קדימה קפוא על מגש בשכבה 1, 1/2 אינץ ' בנפרד, על 2 שעות, ולאחר מכן הועבר מיכל אטום או שקית פלסטיק אטומה ונשמר קפוא. הפשרה במקרר, חשופה, בשכבה 1, 1/2 אינץ ' זה מזה, ואז לטפוח יבש לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו