לחמניות באמי של סאני עם חמאה טרופית
לחמניות באמי של סאני עם חמאה טרופית דורשות בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 262 קלוריות. אתה מקבל לחם שמגיש 8. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. גשו לסופר וקנו דבש, אננס, פלפלים הבנרו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 24%. נסו לחמניות קינמון מזוגגות קלות של סאני, קרפים טרופיים מחיטה מלאה ליום שמש, ו קארי של סאני עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
במחבת קטנה ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית ומקפיצים את הבנרוס עד שהם רכים, כ -4 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
בקערה בינונית שלבו את הקמח, המלח, אבקת האפייה והפרמזן.
מערבבים יחד את הביצה, החלב והבנרוס בקערה נפרדת.
מערבבים את החומרים הרטובים לחומרים היבשים ביד. כאשרתערובת מגיע יחד, ללוש אותו כמה פעמים.
מרדדים את הבצק ל -8 כדורים בגודל כדור גולף ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים עד להזהבה, כ -25 דקות.
חמאה טרופית: בקערה קטנה מערבבים את החמאה, האננס, הדבש וקורט מלח עד לאיחוד. מכניסים חמאה לכלי קטן ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מסדרים את הלחמניות על מגש הגשה ומגישים חם עם חמאה טרופית.