לחמניות בראנץ'
לחמניות בראנץ דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב מאוד. אם יש לכם קמח, חמאה, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 25%. נסו לחמניות לימון אוכמניות כפריות ובראנץ ' ללא גלוטן, לחמניות צ'ילי עגבניות מיובשות שמש: בראנץ' מתובל ללא גלוטן מתוק s {חלק 1}, ו לחמניות אוכמניות מחיטה מלאה זיגוג לימון וניל {רעיונות בראנץ ' פסחא! אפשרויות GF במידת הצורך} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה או קו עם קלף אפייה.
מנפים קמח ואבקת אפייה לקערה בינונית. לשפשף חמאה וסוכר לתוך קמח כדי ליצור פירורים עדינים. הפוך היטב במרכז, ולהוסיף חלב ודומדמניות. ללוש בעדינות יחד, להיזהר לא לערבב יתר על המידה. הבצק יהיה דביק.
על משטח מקומח בנדיבות, מגלגלים את הבצק לעובי 3/4 אינץ'. להחתים 2 1/2 סיבובים אינץ עם חותך מאפה רגיל.
העברה למחבת מוכנה, ומברשת צמרות עם חלמון ביצה. אפשר לעמוד במשך 15 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד עלה וזהב קל על גבי, 12 עד 15 דקות.