לחמניות דגים אסיאתיות באריזה-נייר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו עטיפות של נייר אורז באורך שישה אינץ', מיץ ליים, ג'ינג'רוט, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו סלמון באריזות אורז-נייר, מאפינס ברי מעורב בעטיפות נייר קלף, ו רולס נייר אורז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב את כל מרכיבי הרוטב עד חלקה. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
בסיר, מחממים מים 1 אינץ 'לרתיחה, או מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ' בסיר (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל) וחום לרתיחה.
הוסף נבטי שעועית. כיסוי; לבשל או קיטור 2 דקות. מיד לשטוף עם מים קרים; לנקז. חזור עם כרוב תרמילי אפונה.
מניחים עטיפות נייר אורז, 2 בכל פעם, בקערה של מים חמים 45 שניות.
הסר והנח על הצלחת. כאשר עטיפות רכות לחלוטין, נפרדות.
מניחים על 2 כפות דגים, 1 כף כל נבטי שעועית, כרוב תרמילי אפונה, 1 כפית כוסברה ו 1/2 בוטנים כפית על מרכז כל עטיפה. מקפלים קצה אחד של עטיפה עד על 1 אינץ ' מעל מילוי; לקפל בצד ימין ושמאל על קצה מקופל. מקפלים הנותרים סוף למטה, גלישת סביב רול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.