לחמניות דובדבן-זנגביל
לחמניות דובדבן-זנגביל הוא מתכון סקוטי המשמש 8. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סודה לשתיה, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות דובדבן-זנגביל, סקונס דובדבנים חמוצים וג'ינג'ר-קרם ריבה, ו ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח במעבד מזון. תהליך 10 שניות או עד שיבולת שועל קצוץ דק.
להוסיף חמאה; תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
העברת תערובת קמח לקערת ערבוב גדולה; מערבבים דובדבנים וג ' ינג ' ר מגובש.
מערבבים עם חלב חמאה וחלבון ביצה בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שהצק דביק נוצר.
מעבירים את הבצק לתבנית נייר אפייה, וטופחים על מעגל 9 אינץ '(בעובי של כ-1 אינץ').
מפזרים קמח לכל מטרה, במידת הצורך, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים. מחלקים את הבצק ל 8 טריזים שווים. טריזים נפרדים מעט, ואופים ב 350 במשך 25 דקות או עד חום זהוב ומלקט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.