קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

לחמניות חיטה איטלקיות

לחמניות חיטה איטלקיות
אם יש לכם קמח, מים חמים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לחמניות מחיטה מלאה, לחמניות מחיטה מלאה, ו לחמניות דבש מחיטה מלאה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב שמן זית, סוכר לבן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים מים רותחים ומערבבים כדי לפזר סוכר; לתת מגניב לפושר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
3
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
5
כאשר תערובת סוכר ומים יש מקורר, להוסיף תערובת שמרים, ביצים, קמח מחיטה מלאה 2 כוסות קמח לחם. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ביצהביצה
6
מחלקים את הבצק לעשרים וארבע חתיכות בגודל שווה ויוצרים לסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מניחים את הכדורים על מצעי אפייה משומנים קלות. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור