לחמניות חיטה איטלקיות
אם יש לכם קמח, מים חמים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לחמניות מחיטה מלאה, לחמניות מחיטה מלאה, ו לחמניות דבש מחיטה מלאה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב שמן זית, סוכר לבן ומלח.
מוסיפים מים רותחים ומערבבים כדי לפזר סוכר; לתת מגניב לפושר.
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
כאשר תערובת סוכר ומים יש מקורר, להוסיף תערובת שמרים, ביצים, קמח מחיטה מלאה 2 כוסות קמח לחם. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מחלקים את הבצק לעשרים וארבע חתיכות בגודל שווה ויוצרים לסיבובים.
מניחים את הכדורים על מצעי אפייה משומנים קלות. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.