לחמניות חמות מתפרקות
לחמניות חמות מתפרקות עשויות להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 370 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 480 אוהדים. אם יש לכם מים, סוכר, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחמניות חמות, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות.
הוראות
מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת לעמוד עד מומס, על 5 דקות.
מניחים את הקמח, מלח, סוכר, הל, 1 1/4 כוסות חלב, חמאה וביצה לתוך מכונת הלחם.
יוצקים את תערובת השמרים על גבי. סגור את המכסה והנח את המכונה להגדרת הבצק. אם משתמשים בצימוקים, דובדבנים יבשים או חמוציות מיובשות, מוסיפים אותם בצפצוף.
כאשר הבצק סיים, לחלק ל 12 מנות וצורה לכדורים.
מניחים אותם לתוך צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד להכפיל את גודלו, כ 45 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את עטיפת הפלסטיק מהגלילים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. הפוך ציפוי על ידי לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים, 1/4 כוס חלב ושקדים לחלץ עד חלקה. כאשר הלחמניות קרירות, טפטוף ציפוי עליהם בצורת צלב.