לחמניות כרוב בבישול איטי
גלילות כרוב בבישול איטי עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. קורנדביף וכרוב בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , ומתכון כרוב ממולא בבישול איטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נושרים מהראש. מניחים בצד 12 עלים גדולים ללחמניות; לנקז היטב. (מקררים את שאר הכרוב לשימוש אחר.)
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, תוך יצירת חתך בצורת V; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים בקערה גדולה את רוטב העגבניות, האורז, הפלפל הירוק, פירורי הקרקר, הביצה והמרק. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
מניחים כ-1/3 כוס תערובת בשר על כל עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים של העלה. מקפלים פנימה, החל מהקצה החתוך.
מגלגלים לגמרי כדי לסגור את המילוי. לאבטח בעזרת קיסמים אם רוצים.
מניחים גלילי כרוב בתוך 3-Qt. בישול איטי.
יוצקים מיץ V8 על לחמניות. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-7 שעות או עד שהמילוי מגיע ל-160 מעלות. ממש לפני ההגשה מפזרים מלח וגבינה אם רוצים.