קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

לחמניות כרוב בבישול איטי

לחמניות כרוב בבישול איטי
גלילות כרוב בבישול איטי עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. קורנדביף וכרוב בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , ומתכון כרוב ממולא בבישול איטי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נושרים מהראש. מניחים בצד 12 עלים גדולים ללחמניות; לנקז היטב. (מקררים את שאר הכרוב לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, תוך יצירת חתך בצורת V; לְהַפְרִישׁ.
3
מערבבים בקערה גדולה את רוטב העגבניות, האורז, הפלפל הירוק, פירורי הקרקר, הביצה והמרק. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים כ-1/3 כוס תערובת בשר על כל עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים של העלה. מקפלים פנימה, החל מהקצה החתוך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מגלגלים לגמרי כדי לסגור את המילוי. לאבטח בעזרת קיסמים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
מניחים גלילי כרוב בתוך 3-Qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
יוצקים מיץ V8 על לחמניות. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-7 שעות או עד שהמילוי מגיע ל-160 מעלות. ממש לפני ההגשה מפזרים מלח וגבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק