לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני)
צריך מתאבן טבעוני? לחמניות מאודות עם פטריות צדפות מלך טמפורה ומיונז אגבה-מיסו (טבעוני) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 81 גרם של שומן, וסך הכל 992 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 296 אוהדים. אם יש לכם סוכר, סודה קרה כקרח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מתכונים דומים: מיונז מיסו-אגבה (טבעוני), לחמניות מאודות עם דייקון ומבושל, נבטי שעועית כבושים, ומיונז חריף (טבעוני), ו פטריות צדפות המלך וסרטנים על אורז.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, סאקה, סוכר, מירין, ו 1 כוס מים בסיר בינוני ו whisk עד הסוכר הוא מומס.
מניחים מגבת נייר נקייה וללא מוך או מגבת מטבח ישירות על פני הנוזל, לחיצה למטה עד שהוא רווי לחלוטין ושומר על הפטריות שקועות חלקית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית כדי לשמור על רתיחה חשופה. מבשלים עד הפטריות רכות לחלוטין (בודק עוגה או סכין חיתוך מוכנס צריך לפגוש התנגדות קטנה כפי שהוא עובר), על 30 דקות, מרפרף פטריות פעם באמצע הבישול.
הסר פטריות מנוזל ויבש בזהירות עם מגבות נייר. להחזיר את הנוזלים שנותרו לרתיחה בעדינות על חום בינוני ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס, על 10 דקות. להפריש להתקרר. כאשר פטריות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל אחד 12 דיסקים על 1/2 אינץ ' רחב.
שמן חום בווק גדול, סיר, או טיגון עמוק ל 177° ולהתאים להבה כדי לשמור על טמפרטורה.
מערבבים קורנפלור וקמח בקערה גדולה ומערבבים עם מקלות אכילה עד בשילוב גס.
מוסיפים סודה ומערבבים במהירות רבה עם מקלות אכילה תוך כדי טלטול קערה. אל overmix-צריך להיות הרבה גושים ובועות.
מוסיפים פטריות פרוסות לקערה והופכים למעיל. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להרים פטריות, לאפשר הבלילה עודף לטפטף, ואז לאט לאט נמוך לתוך שמן חם. חזור עד שכל הפטריות בשמן. לבשל פטריות, להסעיר שמן ולהפוך פטריות מדי פעם עם עכביש רשת תיל או מקלות אכילה ארוכים עד חום זהוב חיוור פריך לחלוטין, על 1 1/2 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח מיד.
מניחים לחמניות מאודות על צלחת ומכסים במגבת נייר לחה. מיקרוגל על כוח גבוה עד חם, על 1 דקה.
מורחים מיונז מיסו בכל לחמניה מאודה, ולאחר מכן מוסיפים חסה מגורדת, שתי פרוסות פטריות מטוגנות, טפטוף של נוזל מבעבע מופחת, בצל ירוק פרוס, עלי כוסברה. סגור כריכים ומגישים עם מיונז מיסו נוסף בצד לטבילה.