תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות מהירות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מים חמים, וריאציות רולס מהירות, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו לחמניות מהירות מ ' ביטחון המטבח, ראפו ראגו, ו ריזוטו מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, לשלב את השמרים המיידיים, ומים חמים.
במהירות נמוכה, להוסיף 1/2 כוס חמאה מומסת, 2 כפיות מלח, וביצים. מוסיפים לאט את כוס הקמח עד שהיא משתלבת במלואה והבצק מתרחק מצדי קערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
מוסיפים עוד קמח אם הוא דביק מדי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
7
מנה את הבצק לתוך 24 מנות אפילו. טופס את הלחמניות לתוך הצורה הרצויה ואת המקום במחבת ברזל יצוק או על גיליון אפייה במרווחים שווה זה מזה. להפריש ולאפשר לעלות כ 20 דקות, או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
8
מברישים את הלחמניות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גלול
9
אופים במשך 25 דקות עד צמרות זהובות חום.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר מהתנור ומברשת עם חמאה מומסת יותר, ומפזרים קצת מלח.