לחמניות מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות מתובל. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לחמניות ארוחת בוקר מלוחות, לחמניות מתובל "נקניק", ו רולס ממולאים ספירלה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים המתחילים ספוג בקערת ערבוב. החומר הדביק שנוצר אמור להיראות רטוב ופזיז. לעטוף את הקערה ולתת לו לשבת בפינה (רצוי אחד חם) במשך ארבע שעות או כל עוד לילה.
מערבבים את כל החומרים היבשים לבצק בקערה גדולה או בקערת הערבוב למיקסר העליון.
מערבבים אותם, מכנית או ידנית, כך שכל מה שהם מופצים באופן שווה.
מוסיפים מים, כוס אחת של הספוג, וחמאה ומערבבים לשלב.
תוסיף את הביצה. אתה רוצה לעשות את זה אחרי החמאה כדי שהביצה לא תבשל.
מערבבים ביד במשך עשר עד חמש עשרה דקות (שלוש עד חמש עם סיוע במטבח באמצעות ההנעה במהירות בינונית) עד שהבצק יוצר משחה חלקה. זה עדיין צריך להיות דביק ומתמתח, אבל לא רטוב מאוד. אם אתה משתמש במכונה; לעבור לקרס הבצק ולערבב במשך חמש דקות נוספות על בינוני; אם אתה ידני, להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש את הנשמה של זה במשך שבע דקות.
בקערה נוספת, מוסיפים את שמן הזית ומערבלים. יוצרים את הבצק לכדור, ומגלגלים אותו בשמן כך שהוא שמנוני בכל מקום. מכסים את הקערה עם פלסטיק ולתת לו לשבת במשך שעה בפינה חמה.
למילוי, לעשות פטריות ברזל יצוק אבל להוסיף 2 ק " ג של שאלוט פרוס. כאשר שאלוט מתחיל חום, להוסיף 1/2 כוס שרי קרם ולהפחית בחצי. תניח בצד.
טופס לחמניות: על משטח מקומח, בעדינות לגלגל את הבצק לתוך 12 על ידי 18 אינץ ' מרובע.
מורחים את הדייסה שרי-חמאה-שאלוט-פטריות בכל רחבי כיכר הבצק הענקית על הדלפק שלך. הקפד להתפשט באופן שווה כל הדרך עד הקצוות. החל את השמיר ואת הגבינה בצורה דומה; באופן שווה להפיץ את כל הדרך לפינות של גיליון הבצק שלך.
מפזרים מלח וטוחנים פלפל על כל הדבר ולחמם מראש את התנור ל 35
כאילו זה היה משותף—זה נכון-בזהירות לגלגל את המלבן לתוך עצמו. התחל בתחתית והתלתל כלפי פנים עד שיש לך יומן בולטות. השתמש בסכין חדה וחתך לחמניות בצד השמאלי של בול העץ. אתה יכול לעשות אותם עבים כמו שאתה רוצה; אנחנו אוהבים שלנו בעובי של שני סנטימטרים.
בזהירות למקם את הלחמניות לצד כל אחד על מחבת אפייה משומנת (עם חמאה) ולכסות אותם באופן רופף עם פלסטיק.
כשלושים דקות-מינימום!- האם חלף, להחליק את הלחמניות לתוך התנור ואופים במשך חמש עשרה עד עשרים דקות. כשהם מתחילים להריח מדהים, לבדוק אותם. אתה מחפש גוון חום זהוב נחמד על גבי כל אחד.
דגל שחור עמק BEVERAGEBear Stoutsoundtrackinca Ore "הציפורים ב 56 שיחים"
Reprinted with permission from The Hot Knives Vegetical Cookbook: Salad Daze by Alex Brown and Evan George, © 2011 Mark Batty Publisher