תפוח האדמה האפוי ביסטרו
תפוח האדמה האפוי בביסטרו לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 781 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם גבינת אסיאגו, פלפל גרוס גס, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 81%. סלט תפוחי אדמה ביסטרו, סלט עוף ותפוחי אדמה ביסטרו צרפתי, ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 15 דקות או עד שהוא רך, הופך פעם אחת.
מפזרים סטייק עם פלפל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהחום למשך 7-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
מניחים עגבניות בווק גריל או בסלסלה. גריל, לא מכוסה, על אש בינונית במשך 2-4 דקות או עד שהעגבניות מתחילות להתרכך. להתחמם.
בסיר גדול מחממים ארטישוקים ושום על אש בינונית למשך 2 דקות.
מוסיפים מיונז ו 1/2 כוס גבינה; מערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים תרד ומחממים.
בעזרת סכין חדה חותכים "איקס" בכל תפוח אדמה; עיסת מוך במזלג. פורסים סטייק לרצועות דקות. תפוחי אדמה למעלה עם סטייק, רוטב ארטישוק ועגבניות.