בטטה ולחם שטוח של ברי
ניתן להכין את המתכון בטטות ולחם שטוח של ברי בערך 32 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו בצל, רוזמרין, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ארוחת ערב לשניים: בטטות ממולאות אגוז חמוציות-ברי, לחם שטוח של בייקון וברי, ו לחם שטוח אפרסק וברי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
כוונו את המתלים לאמצע התנור וחממו מראש ל-475 מעלות פרנהייט.
מוסיפים את הבטטה לקערה גדולה וזורקים עם הבצל האדום, הרוזמרין, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
קמח את משטח העבודה שלך ומותח את הבצק לצורה מלבנית מלבנית. (יתכן שתצטרך להשתמש במערוך.)
מניחים את הבצק על מגש גיליון ומעליו את תערובת הבטטה בשכבה אחידה.
מזלפים 1 כף שמן זית ומפזרים את פרוסות הברי.
אופים עד להזהבה ופריכה, 15 עד 17 דקות. פורסים לטריזים ומגישים.