קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

בטטה ולחם שטוח של ברי

בטטה ולחם שטוח של ברי
ניתן להכין את המתכון בטטות ולחם שטוח של ברי בערך 32 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו בצל, רוזמרין, מלח ופלפל כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ארוחת ערב לשניים: בטטות ממולאות אגוז חמוציות-ברי, לחם שטוח של בייקון וברי, ו לחם שטוח אפרסק וברי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כוונו את המתלים לאמצע התנור וחממו מראש ל-475 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מוסיפים את הבטטה לקערה גדולה וזורקים עם הבצל האדום, הרוזמרין, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בטטהבטטה
שמן זיתשמן זית
בצל אדוםבצל אדום
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
קמח את משטח העבודה שלך ומותח את הבצק לצורה מלבנית מלבנית. (יתכן שתצטרך להשתמש במערוך.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
5
מניחים את הבצק על מגש גיליון ומעליו את תערובת הבטטה בשכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
בצקבצק
6
מזלפים 1 כף שמן זית ומפזרים את פרוסות הברי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ברי.ברי.
7
אופים עד להזהבה ופריכה, 15 עד 17 דקות. פורסים לטריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור