לחמניות מתוקות לימון אוכמניות
לחמניות מתוקות לימון אוכמניות הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 289 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: לחמניות מתוקות אוכמניות עם זיגוג לימון מתוק, לחמניות מתוקות אוכמניות, ו לחמניות מתוקות אוכמניות של אמא.
הוראות
מערבבים חלב, 1 כוס סוכר, ושמן קנולה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
חום מעל חום בינוני עד חם מאוד אבל לא רותח.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר עד חם יותר מאשר פושר אבל לא חם.
מפזרים שמרים על פני השטח של הנוזל, ולאחר מכן להוסיף 8 כוסות קמח. מערבבים בעדינות עד בשילוב לחלוטין.
התערובת תהיה מאוד רטובה ודביקה. מכסים במגבת תה, לשמור במקום ללא טיוטה, ולאפשר לשבת במשך 1 שעה.לאחר 1 שעה, להוסיף כוס נוספת של קמח, כמו גם מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה.
מערבבים עד בשילוב. מקררים בצק, מכוסה, עד שאתה צריך את זה. (קירור הבצק עוזר להקל על הטיפול.) מחממים תנור ל 375 F. חמאה צלחת אפייה גדולה (או כמה מנות קטנות יותר) בנדיבות. אתה יכול להשתמש 9x13 או שני 9 אינץ מחבתות עוגה וזה מה שעשיתי.ממיסים 1 מקל חמאה בסיר קטן על חום בינוני. לאחר נמס להסיר מהחום. מחלקים בצק לשניים. אחסן חצי במקרר לשימוש נוסף (אצווה נוספת של אלה, אצווה של לחמניות קינמון, אצווה של לחמניות ארוחת ערב). הפוך את החצי השני של הבצק על משטח מקומח.
רול לתוך מלבן גדול, על 30 אינץ 'רחב על ידי 10 אינץ' עמוק.
טפטוף חמאה מומסת על הבצק, באמצעות האצבעות שלך כדי להפיץ באופן שווה. שימוש באצבעות שלך, לערבב סוכר וגרידת לימון כך שזה נחמד, סוכר צהוב בהיר.
מפזרים את זה על כל החמאה.
מוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון, אבקת סוכר, חלב וקורטוב מלח בקערה.
מוסיפים חמאה מומסת ומקציפים יחד עד חלקה. תטעם אותו ותוסיף עוד ממה שהוא צריך.
הסר לחמניות מהתנור ולטפטף את הזיגוג על כל הלחמניות. הקפד לקבל את זה בכל רחבי הקצוות ומכסים את פני השטח כך שהם יהיו נחמדים ולחים!
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.(מותאם ממתכון לחמניות הקינמון של אמא שלי. מילוי סוכר לימון מותאם מ-Flo
המתכון ללחם מתפרק של בייקר.)