קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

לחמניות פקאן דביקות

לחמניות פקאן דביקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות פקאן דביקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מים חמים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלילי קרמל-פקאן דביקים, לחמניות פקאן-מייפל דביקות, ו לחמניות קינמון קרמל פקאן דביקות.

הוראות

1
כדי להכין בצק, לשלב את 3 החומרים הראשונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממיסים שמרים ב 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תחליף ביצה ו 3 כפות חמאה מומסת; מערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מוסיפים 8 אונקיות (כ 3/4 כוסות) קמח לתערובת שמרים; מערבבים עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש מעט רך דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות. אגרוף בצק למטה להתהפך בקערה; מעיל קל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות עוד 45 דקות. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי להכין רוטב, לשלב סוכר חום, 3 כפות חמאה, ו 2 כפות מים חמים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד חלקה. לגרד תערובת סוכר לתוך תבנית אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה על החלק התחתון של מחבת עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים תערובת סוכר באופן שווה עם אגוזי פקאן, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
כדי להכין מילוי, לשלב 2/3 כוס סוכר מגורען וקינמון בקערה קטנה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לטפוח בצק לתוך מלבן 16 x 12inch.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
משטח מברשת של בצק עם 1 1/2 כפות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מפזרים תערובת סוכר באופן שווה על פני הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. החל בצד ארוך, לגלגל את הבצק ג ' לי רול אופנה; קמצוץ תפר לאטום (לא חותם קצוות של גליל).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
חותכים רול לתוך 15 פרוסות (בערך 1 אינץ ' רחב). סדר פרוסות, לחתוך את הצדדים, במחבת מוכן. רולס קל עם ספריי בישול; לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
לחשוף לחמניות, ואופים ב 350 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
בואו לעמוד 1 דקה; בזהירות להפוך על מגש הגשה.

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, מומסת ומקוררתחמאה, מומסת ומקוררת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2חתיכות טופי הית' ברחבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר18 אונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק18 אונקיות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי12 כפיות אבקת שוםקינמון טחוןקינמון טחון791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוצים דק, קלוייםפקאנים קצוצים דק, קלויים1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב רזה חם (100° עד 110°)חלב רזה חם (100° עד 110°)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמיםמים חמים