סלט תפוז תרד מנדרין
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט תרד מנדרין כתום, תרד מתוק סלט תפוז מנדרין, ו סלט תרד בייבי עם מנדרין כתום בצל אדום.
הוראות
מערבבים חומץ, סוכר, מים, חמאה ומלח יחד בסיר; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד הסוכר מתמוסס ותערובת מבעבעת, על 1 דקה.
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
לטאטא ביצה לתוך ההלבשה; לחזור סיר לחום נמוך ומבשלים עד ההלבשה מתעבה, 5 עד 10 דקות.
מערבבים תרד, פטריות, תפוזים מנדרין, שקדים, בייקון, טבעות בצל אדומות, קרוטונים בקערה גדולה; לשפוך רוטב על סלט. זרוק למעיל.