קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות צימוקים מסורתיות

לחמניות צימוקים מסורתיות
עוגיות צימוקים מסורתיות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 304 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח, צימוקים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות צימוקים, עוגיות צימוקים, ו עוגיות צימוקים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת, לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הסוכר 1/4 כוס, מכות עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את תערובת הקמח ואת חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
5
מפזרים את הצימוקים על הבצק ומקפלים אותם בעדינות. באמצעות כף גלידה, מניחים ערימות של בצק על תבנית אפייה ומפזרים את הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
סרגל אונדססרגל אונדס
קרםקרם
בצקבצק
סוכרסוכר
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים את הלחמניות חמות, עם חמאה רכה ושימורי.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
חמאהחמאה