לחמניות צימוקים מסורתיות
עוגיות צימוקים מסורתיות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 304 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קמח, צימוקים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות צימוקים, עוגיות צימוקים, ו עוגיות צימוקים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת, לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר 1/4 כוס, מכות עד חיוור ורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את תערובת הקמח ואת חלב החמאה.
מפזרים את הצימוקים על הבצק ומקפלים אותם בעדינות. באמצעות כף גלידה, מניחים ערימות של בצק על תבנית אפייה ומפזרים את הסוכר שנותר.
מגישים את הלחמניות חמות, עם חמאה רכה ושימורי.