לחמניות קינמון אגוזי לוז דורשות כשעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת בוקר זו מכילה 429 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם סוכר חום, ציפורן טחון, אבקת סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 212 אוכלי אוכל וטבחים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחמניות קינמון שוקולד מריר ואגוזי לוז , גלילי שיפון אגוזי לוז , ולחמניות קינמון בריוש ג'ינג'ר קלות עם ציפוי חמאה מושחמת קינמון .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מברישים כף אחת של חמאה מומסת על התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים את האגוזים, הסוכר החום, הסוכר, הקינמון והציפורן בקערה קטנה.
מפזרים את תערובת האגוזים על הבצק, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ' לאורך הצד העליון והתחתון. החל מצד אחד ארוך, מגלגלים את צורת גלילת הבצק, ויוצרים בול עץ. צבוט את התפר כדי לאטום.
מקמו את המתלה במרכז התנור וחממו מראש ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים את גלילי הקינמון ללא כיסוי עד שהחלק העליון מזהיב, כ-25 דקות. בינתיים, מקציפים בקערה בינונית את אבקת הסוכר, גבינת המסקרפונה והחמאה עד לקבלת קרם חלק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
רול קינמון
רול-אפ פירות צהוב
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות