לחמניות קינמון אגוזי לוז
לחמניות קינמון אגוזי לוז דורשות כשעה ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת בוקר זו מכילה 429 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם סוכר חום, ציפורן טחון, אבקת סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 212 אוכלי אוכל וטבחים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחמניות קינמון שוקולד מריר ואגוזי לוז , גלילי שיפון אגוזי לוז , ולחמניות קינמון בריוש ג'ינג'ר קלות עם ציפוי חמאה מושחמת קינמון .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מברישים כף אחת של חמאה מומסת על התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'.
מערבבים את האגוזים, הסוכר החום, הסוכר, הקינמון והציפורן בקערה קטנה.
מרדדים את הבצק המופשר על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 12 על 9 אינץ'.
מברישים 1 כף חמאה על הבצק.
מפזרים את תערובת האגוזים על הבצק, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ' לאורך הצד העליון והתחתון. החל מצד אחד ארוך, מגלגלים את צורת גלילת הבצק, ויוצרים בול עץ. צבוט את התפר כדי לאטום.
חותכים את הבול ל-9 חתיכות שוות. מסדרים את הלחמניות, כשהצד החתוך כלפי מטה, בתבנית האפייה המוכנה, מרווחים באופן שווה. מכסים את הכלי בניילון נצמד.
מניחים ללחמניות לתפוח באזור חמים ללא גירוי עד שהם תופחים, כ-45 דקות.
מקמו את המתלה במרכז התנור וחממו מראש ל-325 מעלות F.
אופים את גלילי הקינמון ללא כיסוי עד שהחלק העליון מזהיב, כ-25 דקות. בינתיים, מקציפים בקערה בינונית את אבקת הסוכר, גבינת המסקרפונה והחמאה עד לקבלת קרם חלק.
מברישים את כף החמאה הנותרת על גלילי הקינמון האפויים ואז מטפטפים את תערובת הגבינה מעל.